Predstavitev programa filmskega abonmaja Srečamo se v kinu za leto 2018


KDAJ: 10. 1. 2018 ob 10:00

KJE: Dvorana UTŽO, Poljanska cesta 6, Ljubljana

INFORMACIJE: univerza3@siol.net


Vabimo vas na predstavitev programa filmskega abonmaja Srečamo se v kinu za leto 2018. Program nam bo približal dr. Filip Breskvar, poznavalec in ljubitelj filmske umetnosti, moderator pogovorov po ogledu filmskih predstav.

Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje ima dolgo tradicijo filmske kulture in izobraževanja o filmu. Pomembno je, da film lahko gledamo skupaj, da lahko svoje doživljanje in razumevanje filmske zgodbe posredujemo drugim in se ob tem bogatimo.

Filmski abonma Srečamo se v kinu je plod programskega sodelovanja Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje in kina Komuna. Filmske predstave se zvrstijo vsak zadnji torek v mesecu ob 10.00 uri. Po predstavi sledi pogovor o filmu z gledalci, ki ga pripravlja in vodi dr. Filip Breskvar. V pogovoru občasno sodelujejo mentorji ali študenti UTŽO.

Cena abonmaja (12 filmskih predstav) je 36,00 € za študente Univerze za tretje življenjsko obdobje. Cena obiska posamezne filmske predstave je 4,50 €.
V abonma Srečamo se v kinu se lahko vpišete vsak dan med 9. in 20. uro v Kinu Komuna, Cankarjeva 1, kjer izpolnite prijavnico in prejmete abonmajski kartonček.

Program filmskih predstav v priponki in na spletni povezavi Srečamo se v kinu.

Vabljeni!