Usposabljanje za spletno izobraževanje


Spoštovani študenti, spoštovani mentorji,

ponovno vas vabimo, da se udeležite brezplačnih računalniških delavnic za usposabljanje za vključitev v izobraževanje na daljavo, ki jih na UTŽO organiziramo skozi ves mesec september. Do sedaj se vas je za izobraževanje odločilo že preko 300, še vedno pa so v skupinah na voljo prosta mesta.

Seznanili se boste z elektronsko pošto, se naučili namestiti na vaše naprave (mobilni telefon, prenosni računalnik, tablica, stacionarni računalnik) različna digitalna orodja, spoznali boste aplikacijo Zoom, program za oddaljeno tehnično pomoč Teamviewer itd.

Povabite k udeležbi v računalniške delavnice tudi tiste člane svoje študijske skupine, ki ne uporabljajo spleta ali potrebne računalniške opreme in jih s povabilom po elektronski pošti nismo uspeli doseči.

Hkrati vas obveščamo, da smo v sodelovanju z Društvom Duh časa pridobili donacijo 15-ih rabljenih stacionarnih računalnikov. Tiste, ki bi jih potrebovali za vključitev v izobraževanje na daljavo, prosimo, da nam to sporočite.

Usposabljanje bo potekalo v manjših skupinah (do največ 15 članov) v dvorani UTŽO, ki omogoča predpisano varnostno razdaljo med udeleženci.

Več informacij in prijave: Urška Telban, tel. 01 433 20 90 ali e-pošta: urska.telban@univerzatri.si.