Delavnica za napredno uporabo mobilnega telefona


KDAJ: 28. 3. 2023 ob 14:30

KJE: dvorana UTŽO, Poljanska cesta 6, Ljubljana


Vabimo vas v delavnico, v kateri boste spoznavali napredne nastavitve pametnega telefona ter posodobitve operacijskega sistema in aplikacij. Pogledali si boste tudi zanimive in uporabne aplikacije, kot sta, denimo, Google Podcasts in aplikacija za zapiske (Google Keep). Del izobraževanja bo namenjen urejanju, deljenju, prenašanju in shranjevanju fotografij. Posebno pozornost boste posvetili varni rabi mobilnega telefona.

Delavnica je namenjena osebam, ki že imajo osnovno poznavanje uporabe mobilnega telefona in bi želeli to znanje nadgraditi. Vodil jo bo Martin Razpotnik, mentor za računalniško izobraževanje na UTŽO Ljubljana.

Radi bi spoznali tudi vaše predloge, zato vljudno prosimo, da ob prijavi navedete, katere vsebine v povezavi z uporabo mobilnega telefona bi želeli bolj podrobno spoznati, da bomo delavnico v okviru možnosti čim bolj prilagodili vašim željam in potrebam.

Delavnica v skupnem obsegu osem pedagoških ur bo potekala štiri torke zapored, od 28. marca do 18. aprila, od 14.30 do 16.00 ure v dvorani UTŽO na Poljanski cesti 6.

Prispevek za delavnico: 30,00 €

Več informacij: TUKAJ

Prijave sprejema Urška Telban do zapolnitve prostih mest v delavnici na e-naslov: urska.telban@sutzo.si